[Home] [Downloads] [Search] [Help/forum]

Gammon Forum

See www.mushclient.com/spam for dealing with forum spam. Please read the MUSHclient FAQ!

[Folder]  Entire forum
-> [Folder]  MUSHclient
. -> [Folder]  General
. . -> [Subject]  weird error
Home  |  Users  |  Search  |  FAQ
Username:
Register forum user name
Password:
Forgotten password?

weird error

It is now over 60 days since the last post. This thread is closed.     [Refresh] Refresh page


Posted by Zendu   (66 posts)  [Biography] bio
Date Fri 14 May 2004 09:58 AM (UTC)
Message
So, i was trying to get the autohealer to work (still doesnt.... sigh)
It asked for my constants.vbs, which was in C:\Program Files\MUSHclient\worlds\plugins. so i moved a copy of it up into my worlds folder.



now i get Line 8: C:\Program Files\MUSHclient\worlds\constants.vbs was not found. (include file not loaded)
and i cannot change my mushsettings (allthough i can change my world)

I tried reinstalling on top of this, several times, im on 3.45 right now



not all that big problem, although i have to go in and deselect "all activity goes to window" each game...

God im helpless
Currently using MushClient 3.46 on Win Xp pro on [url=www.aetolia.com]Aetolia[/url]
[Go to top] top

Posted by Ked   Russia  (524 posts)  [Biography] bio
Date Reply #1 on Fri 14 May 2004 11:27 AM (UTC)
Message
are you using the new one? It might be that I mucked with my include files and forgot about it. The best thing to do would be to open the plugin file in any text editor, go to line 8 in it, find the <include> tag and change the path to constants.vbs to the standard Mushclient/Scripts folder, then move constants.vbs to where it's supposed to be and settle the matter for yourself. Also, if you are using version 1.5 (the one that I just posted recently) but don't have StatusGauge installed (which requires you to have Python) then you'll need to turn StatusGauge off in the AutoHealer. To do that, edit AutoHealer.xml at line 161, change it from:

 <variable name="Gauge">1</variable>


to

  <variable name="Gauge">0</variable>


Though leaving it as is shouldn't prevent you from changing any settings, just add some spam.
[Go to top] top

Posted by Flannel   USA  (1,230 posts)  [Biography] bio
Date Reply #2 on Fri 14 May 2004 02:05 PM (UTC)
Message
Cannot change any settings at all? Thats odd.

Recently I had the "all typing to command window" problem, where it wouldnt write. Thread is puny, no one chimed in. I ended up just adding the key to the registry myself, it worked. (search for it) (you can just edit your registry, delete that key, ask if youre uncomfortable)

Although I cant help you, it does feel good knowing it wasnt just something messed up with my computer. As sadistic as that is.

I dont think its any particular plugin, or anything of that sort. I just had a simple world that wouldnt work. I guess wait for Nick to throw in his gloves.

Any setting being Game > configuration? or any setting being Global Properties?

If its world related, perhaps youve got a world that you burned to a CD? check the attributes, it might be archived for some reason. Accidentally perhaps.

~Flannel

Messiah of Rose
Eternity's Trials.

Clones are people two.
[Go to top] top

Posted by Nick Gammon   Australia  (21,386 posts)  [Biography] bio   Forum Administrator
Date Reply #3 on Sat 15 May 2004 02:34 AM (UTC)
Message
Quote:

and i cannot change my mushsettings (allthough i can change my world)


What do you mean by that? What settings?

As for the setting that needs changing in the Registry, I must have mucked something up when adding a new setting. I usually copy and paste an existing line, sometimes it is possible to accidentally change the wrong one. I'll look into that.

- Nick Gammon

www.gammon.com.au, www.mushclient.com
[Go to top] top

Posted by Zendu   (66 posts)  [Biography] bio
Date Reply #4 on Sun 16 May 2004 05:52 AM (UTC)
Message
I changed the option so that it sends everything to window. However if i deslect that and save, the nest time i load it, its back. Global settings stay they way they are, world settings can be chaged as normal.

God im helpless
Currently using MushClient 3.46 on Win Xp pro on [url=www.aetolia.com]Aetolia[/url]
[Go to top] top

Posted by Flannel   USA  (1,230 posts)  [Biography] bio
Date Reply #5 on Sun 16 May 2004 07:25 AM (UTC)
Message
change your registry. Delete the key (really, if youre not comfortable, dont), that should do it. (I had the problem in reverse) theres some sort of error writing that particular value.

~Flannel

Messiah of Rose
Eternity's Trials.

Clones are people two.
[Go to top] top

The dates and times for posts above are shown in Universal Co-ordinated Time (UTC).

To show them in your local time you can join the forum, and then set the 'time correction' field in your profile to the number of hours difference between your location and UTC time.


4,237 views.

It is now over 60 days since the last post. This thread is closed.     [Refresh] Refresh page

Go to topic:           Search the forum


[Go to top] top

Quick links: MUSHclient. MUSHclient help. Forum shortcuts. Posting templates. Lua modules. Lua documentation.

Information and images on this site are licensed under the Creative Commons Attribution 3.0 Australia License unless stated otherwise.

[Home]


Written by Nick Gammon - 5K   profile for Nick Gammon on Stack Exchange, a network of free, community-driven Q&A sites   Marriage equality

Comments to: Gammon Software support
[RH click to get RSS URL] Forum RSS feed ( https://gammon.com.au/rss/forum.xml )

[Best viewed with any browser - 2K]    [Hosted at FutureQuest]